Välj kartsajt: jobb
Ted Valentin
Ted, på jobbet.

Om Jobbkartan.se

Jobbkartan.se är en sökmotor för jobbannonser. De lediga jobben placeras ut på en karta, så att man enkelt kan hitta ett arbete i närheten av där man bor, eller i en specifik stadsdel. Spara tid och miljö: skaffa ett jobb i närheten! :)

Sajten har utvecklats av mig, Ted Valentin. Jag kommer att förtsätta snickra på sajten löpande, för att göra den bättre!

Rent praktiskt fungerar det så att Jobbkartan.se söker igenom Arbetsförmedlingens sajt Platsbanken - och inom kort även andra jobbsajter. Annonserna presenteras sedan utifrån deras geografisk position. Den geografiska positionen baseras på postnummerområden, och ger således en icke exakt men förhållandevis bra fingervisning om var jobbet i fråga finns.

Om du gillar Annonskartan får du gärna kolla in de andra kart-sajter som jag håller på och utvecklar (under arbetsnamnet Allakartor.se). Tanken är att de olika sajterna som ingår i nätverket ska länka till varandra - men att de även ska fungera bra var och en för sig!

Om du vill veta mer om mitt utvecklingsarbete med Jobbkartan, kika gärna in på Jobbkartans blogg. Jag har även en lite mer privat blogg där jag skriver om ditten och datten.

/ Hälsningar, Ted Valentin

« Tillbaka till startsidan